Advertisement

Bianca Drăgușanu Si Gabi Badalau - Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună ... - Instagram / biancadragusanu18 fosta prezentatoare tv a uitat complet de alex bodi, fostul ei iubit, si traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de gabi badalau, conform cancan.

Bianca Drăgușanu Si Gabi Badalau - Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună ... - Instagram / biancadragusanu18 fosta prezentatoare tv a uitat complet de alex bodi, fostul ei iubit, si traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de gabi badalau, conform cancan.. Ce doreste sa isi modifice celebra vedeta o sa aflati acum! Fosta soție a lui alex bodi și gabi bădălău nu au sărbătorit învierea lui iisus hristos împreună: Rupe tăcerea despre perioada în care a fost bătută! În cadrul finalei sezonulului xi, gabi luncă este invitata biancăi sârbu pe scena te cunosc de undeva. Bianca drăgușanu și gabi bădălău, noul cuplu monden al anului?

Ce doreste sa isi modifice celebra vedeta o sa aflati acum! Gabi badalau si fosta sa sotie, claudia pastrascanu, se lupta pentru custudia celor doi copii pe care ii au impreuna. De cateva saptamani, despre bianca dragusanu si gabi badalau se spune ca ar forma un cuplu, insa cei doi nu au confirmat acest lucru, chiar daca au fost fotografiati impreuna in vacanta in dubai si maldive. Pe contul ei de instagram, pe lângă pozele și filmulețele de. Ruptura relației care părea perfectă a luat prin surprindere pe toată lumea, mai claudia pătrășcanu face dezvăluirea momentului despre fostul soț:

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău. Imaginile ...
Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău. Imaginile ... from playtech.ro
După gabi bădălau, bianca drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! Ce se întâmplă în relația biancăi drăgușanu cu gabi bădălău? Sursele spun că bianca drăgușanu și gabi bădălău nu au petrecut paștele împreună, afaceristul fiind în acele zile în italia, iar blonda acasă, cu fiica ei. Bianca drăgușanu și gabi bădălău, noul cuplu monden al anului? În ciuda faptului că își țin relația departe de ochii lumii, fosta prezentatoare își. Se pare că micuța scânteie rămasă între bianca drăgușanu și gabi bădălău a reușit să aprindă din nou flacăra iubirii dintre ei. Bianca drăguşanu și gabi bădălău intră din nou în lumina reflectoarelor, după ce au fugit împreună în vacanţă. Deși cei doi teoretic nu mai erau împreună, un în speranța că nimeni nu se va prinde de mișcarea lor, gabi bădălău și bianca drăgușanu au plecat pe ascuns în vacanță.

Cele două artiste fac un duet senzațional.

Bianca dragusanu este regina operatiilor estetice din romania. Ba chiar se zvoneşte că îşi vor oficializa relaţia. Bianca dragusanu, inregistrare socanta din apartamentul lui gabi badalau: Ce se întâmplă în relația biancăi drăgușanu cu gabi bădălău? În timp ce afaceristul a plecat în italia, bianca drăgușanu a rămas în românia alături de fiica, mama și sora ei. Bianca drăgușanu pare mai îndrăgostită ca niciodată. După gabi bădălau, bianca drăgușanu a pus ochii pe un alt bărbat! Ruptura relației care părea perfectă a luat prin surprindere pe toată lumea, mai claudia pătrășcanu face dezvăluirea momentului despre fostul soț: Mulțumiri speciale merg către prietenii noștri de la taraful silvian voicu: Aur cu diamante, specialitatea casei. Bianca drăgușanu se iubește cu gabi bădălău! Instagram / biancadragusanu18 fosta prezentatoare tv a uitat complet de alex bodi, fostul ei iubit, si traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de gabi badalau, conform cancan. Deși cei doi teoretic nu mai erau împreună, un în speranța că nimeni nu se va prinde de mișcarea lor, gabi bădălău și bianca drăgușanu au plecat pe ascuns în vacanță.

Ce se întâmplă în relația biancăi drăgușanu cu gabi bădălău? Deși au vrut să nu se afle, amorezii au fost dați de gol de… o pereche de papuci. Bianca drăgușanu pare mai îndrăgostită ca niciodată. Bianca drăguşanu și gabi bădălău intră din nou în lumina reflectoarelor, după ce au fugit împreună în vacanţă. Aur cu diamante, specialitatea casei.

Claudia Pătrășcanu, mesaj umilitor pentru Gabi Bădălău și ...
Claudia Pătrășcanu, mesaj umilitor pentru Gabi Bădălău și ... from playtech.ro
Deși au vrut să nu se afle, amorezii au fost dați de gol de… o pereche de papuci. Nossa rotina isolados, fizemos o teste + saiu o resultado! Rupe tăcerea despre perioada în care a fost bătută! Bianca drăgușanu și gabi bădălău sunt nevoiți să mai aștepte cu nunta! Bianca drăgușanu și gabi bădălau sunt împreună în dubai! Aur cu diamante, specialitatea casei. Ruptura relației care părea perfectă a luat prin surprindere pe toată lumea, mai claudia pătrășcanu face dezvăluirea momentului despre fostul soț: Acolo unde domneste iubirea.imposibilul poate fi atins❤️.

Mulțumiri speciale merg către prietenii noștri de la taraful silvian voicu:

Bianca drăgușanu și gabi bădălău, noul cuplu monden al anului? De cateva saptamani, despre bianca dragusanu si gabi badalau se spune ca ar forma un cuplu, insa cei doi nu au confirmat acest lucru, chiar daca au fost fotografiati impreuna in vacanta in dubai si maldive. Gabi bădălău se însoară cu bianca drăgușanu. Bianca ar fi fost plecată din bucurești, iar gabi a petrecut alături de copiii săi. Gabi badalau si fosta sa sotie, claudia pastrascanu, se lupta pentru custudia celor doi copii pe care ii au impreuna. Cele două artiste fac un duet senzațional. Dragusanu fetita (7) bianca dragusanu fiica (13) bianca dragusanu fost sot (1) bianca dragusanu frate (1) bianca dragusanu gabi badalau (43) bianca drăgusanu gabi bădălau despărtire (3) bianca dragusanu gest (3) bianca dragusanu goala (5) bianca drăgușanu gospodina (1). După soarele din dubai și după plajele din maldive, bianca drăgușanu și gabi bădălău au decis să plece la munte. Ce se întâmplă în relația biancăi drăgușanu cu gabi bădălău? Ce se întâmplă în relația biancăi drăgușanu cu gabi bădălău? Se pare că micuța scânteie rămasă între bianca drăgușanu și gabi bădălău a reușit să aprindă din nou flacăra iubirii dintre ei. Bianca dragusanu gabi badalau relație vacanta. Despărțiți, dar din nou împreună.

Bianca drăgușanu tună și fulgeră după declarațiile lui alex bodi și gabi bădălău. Dar gabi e căsătorit încă cu. Get in touch with bianca drăguşanu official✔ (@dragusancab) — 1720 answers, 49941 likes. În timp ce afaceristul a plecat în italia, bianca drăgușanu a rămas în românia alături de fiica, mama și sora ei. Sursele spun că bianca drăgușanu și gabi bădălău nu au petrecut paștele împreună, afaceristul fiind în acele zile în italia, iar blonda acasă, cu fiica ei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună ...
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă vacanță împreună ... from yve.ro
Aur cu diamante, specialitatea casei. Bianca ar fi fost plecată din bucurești, iar gabi a petrecut alături de copiii săi. Mulțumiri speciale merg către prietenii noștri de la taraful silvian voicu: Bianca dragusanu gabi badalau relație vacanta. Bianca drăguşanu și gabi bădălău intră din nou în lumina reflectoarelor, după ce au fugit împreună în vacanţă. Bianca drăgușanu și bădălău sunt din nou în vacanță și au încercat să le arate fanilor că se află în locații diferite. Sursele spun că bianca drăgușanu și gabi bădălău nu au petrecut paștele împreună, afaceristul fiind în acele zile în italia, iar blonda acasă, cu fiica ei. Bianca drăgușanu și gabi bădălău sunt nevoiți să mai aștepte cu nunta!

Bianca dragusanu, inregistrare socanta din apartamentul lui gabi badalau:

Bianca dragusanu gabi badalau relație vacanta. După soarele din dubai și după plajele din maldive, bianca drăgușanu și gabi bădălău au decis să plece la munte. Fosta soție a lui alex bodi și gabi bădălău nu au sărbătorit învierea lui iisus hristos împreună: Vedeta trece prin cea mai bună perioadă din viața sa! În cadrul finalei sezonulului xi, gabi luncă este invitata biancăi sârbu pe scena te cunosc de undeva. Gabi badalau si fosta sa sotie, claudia pastrascanu, se lupta pentru custudia celor doi copii pe care ii au impreuna. În timpul unor declarații făcute în urmă cu câteva săptămâni, bianca drăgușanu a vorbit la superlativ despre gabi bădălău care nu a semnat încă actele de divorț; De cateva saptamani, despre bianca dragusanu si gabi badalau se spune ca ar forma un cuplu, insa cei doi nu au confirmat acest lucru, chiar daca au fost fotografiati impreuna in vacanta in dubai si maldive. Sursele spun că bianca drăgușanu și gabi bădălău nu au petrecut paștele împreună, afaceristul fiind în acele zile în italia, iar blonda acasă, cu fiica ei. Dar gabi e căsătorit încă cu. Conform unui apropiat al acestora, bianca drăgușanu ar fi fost prea costisitoare pentru gabi bădălău, care nu ar mai fi primit sprijin financiar din partea părinților. Bianca ar fi fost plecată din bucurești, iar gabi a petrecut alături de copiii săi. Ce se întâmplă în relația biancăi drăgușanu cu gabi bădălău?

Bianca ar fi fost plecată din bucurești, iar gabi a petrecut alături de copiii săi bianca drăgușanu. Bianca ar fi fost plecată din bucurești, iar gabi a petrecut alături de copiii săi.

Posting Komentar

0 Komentar